Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Δεκ-2017 14:19

  Στη Δικαιοσύνη κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου προσφεύγει η Beat

  Στη Δικαιοσύνη κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου προσφεύγει η Beat
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22:13

  Προσφυγή στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου της ομοσπονδίας ταξί Θύμιου Λυμπερόπουλου έχει δρομολογήσει η πλατφόρμα εύρεσης ταξί Beat. Αιτία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι τα σχόλια που έχει διατυπώσει, κατά καιρούς ο κ. Λυμπερόπουλος κατά του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Νίκου Δρανδάκη.

  "Στη ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητα μας στο αύριο που χτίζουμε, και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

  Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που, η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα - όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας.

  Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους.

  Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας, και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην χώρα μας” σημειώνει ο κ. Δρανδάκης.

  Τι απαντά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος

  Σε απάντησή του, ο Θ. Λυμπερόπουλος αναφέρει τα εξής: "Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι, λέει μια σοφή ελληνική παροιμία, που προφανώς αγνοεί η γερμανική εταιρία  Beat και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός της Νίκος Δρανδάκης. Με μια σειρά από εξώδικες διαμαρτυρίες που απέστειλε σήμερα στα γραφεία του ΣΑΤΑ μας κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και προφανώς έχει την εντύπωση ότι μας κατατρόμαξε.

  Τον πληροφορούμε λοιπόν, ότι δεν φοβόμαστε ούτε τους πολιτικούς προστάτες της Βeat, ούτε την οικονομική της επιφάνεια, ούτε τον δρόμο της δικαιοσύνης στην οποία έχουμε ήδη προσφύγει καταγγέλλοντας και την Beat και την Uber για τις πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που έχουν υιοθετήσει.

  Όσο για το υπόδειγμα νομιμότητας (έτσι αποκαλεί την εταιρία ο κ. Δρανδάκης) τον παραπέμπουμε σε πρόσφατες δηλώσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, οι οποίες συμπίπτουν απόλυτα με τις καταγγελίες που έχει καταθέσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και για τις οποίες διαμαρτύρεται σήμερα η Beat. Προφανώς αύριο θα παραλάβει το δικό του εξώδικο και ο κ. Σπίρτζης, ίσως και ο κ. Τσίπρας.

  Γιατί είπαμε. Πάνω από όλα η καινοτομία…".

  Δημ. Δελεβέγκος

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων