Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Δεκ-2017 11:44

  Frigoglass: Εγκρίθηκε από την ΕΓΣ η εκλογή νέου Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εγκρίθηκε στη χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της FRIGOGLASS η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ο διορισμός των νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

  Ειδικότερα, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (η "Εταιρεία"), η οποία συνήλθε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν συνολικά 23 μέτοχοι της Εταιρείας εκπροσωπούντες 224.716.254 μετοχές, επί του συνόλου των 355.437.751 μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 63.22% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

  Θέμα 1: Ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων η εκλογή τριών (3) νέων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων με ισχύ από την 22.11.2017 δυνάμει της από 23.10.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 18 § 7 του Κ.Ν. 2190/1920.

  Θέμα 2: Εγκρίθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ο διορισμός των νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017. H νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ανεξάρτητο μέλος
  6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ανεξάρτητο μέλος
  7. JEREMY MICHAEL JORGEΝ MALHERBE JENSEN του JORGEN ANDREAS, ανεξάρτητο μέλος
  8. STEPHEN GRAHAM BENTLEY του DONALD HENRY, ανεξάρτητο μέλος
  9. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ανεξάρτητο μέλος

  Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και δύναται να παραταθεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μετά τη λήξη της θητείας του, μη δυνάμενη ωστόσο να υπερβεί τα τέσσερα έτη.

  Περαιτέρω, εξελέγησαν σύμφωνα με το άρθρο 44 του Νόμου 4449/2017, τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, η νέα σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:
  1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΙΡΗΣ – Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μέλος
  2. ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

  Επισημαίνεται, ότι ο κ. Κυριάκος Ριρής πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου διαθέτοντας αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής.

  Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης είχαν ως εξής:
  Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 224.716.254 (63,22%) επί του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, εκ των οποίων:
  - Υπέρ: 224.716.254
  - Κατά: 0
  - Αποχή: 0
  - Παρών: 0

  Όλες οι ανωτέρω αποφάσεις ελήφθησαν από τη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με την εκ του νόμου προβλεπόμενη απαρτία και πλειοψηφία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων