Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Δεκ-2017 12:22

  Η QIVOS ανέλαβε τη σχεδίαση του προγράμματος "FFGroup Exclusive" και στη Ρουμανία

  Η QIVOS ανέλαβε τη σχεδίαση του προγράμματος "FFGroup Exclusive" και στη Ρουμανία
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη σχεδίαση του εύχρηστου customer loyalty προγράμματος "FFGROUP Exclusive” και για το FF GROUP Ρουμανίας, ανέλαβε η QIVOS, κορυφαίο marketing technology agency και μέλος του Ομίλου FF Group, σε συνέχεια της επιτυχίας που σημείωσε το συγκεκριμένο σχήμα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Βουλγαρία.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το "FF GROUP Exclusive” είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανταμοιβής αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον Όμιλο FF GROUP και αφορά στα περισσότερα brands του Ομίλου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, σε κάθε χώρα στην οποία εφαρμόζεται, με βάση την πρωτοποριακή πλατφόρμα QIVOS CLOUD, η οποία εγγυάται ποιοτική διαχείριση δεδομένων και προσαρμοστικότητα σε όλο το εύρος των αναγκών, αναπτύσσοντας τη σχέση μεταξύ του καταναλωτή και της εκάστοτε εταιρείας σε όλα τα σημεία επαφής.

  Όπως τονίζεται, η επέκταση της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει ιδιαίτερη σημασία για την QIVOS, καθώς αναδεικνύει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της, οι οποίες μπορούν να εφαρμόζονται με επιτυχία σε διαφορετικές αγορές και χώρες. Διαθέτοντας επιτυχημένη δραστηριότητα σε 10 χώρες με συνολικά 35 loyalty & CRM προγράμματα, η εταιρεία συνεχίζει σταθερά το στρατηγικό της πλάνο για ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των πελατών της διεθνώς. 

  Η CΟO της QIVOS κα. Φανή Χαρμπή, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας τιμή που σχεδιάσαμε ακόμη ένα καινοτόμο loyalty πρόγραμμα όπως το FF Group Exclusive για την αγορά της Ρουμανίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελλάδας και της Βουλγαρίας. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου FF Group είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της QIVOS και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες που χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης  μεταξύ των καταναλωτών και του εκάστοτε brand. Κάθε νέο project αποτελεί πρόκληση για εμάς, ενώ προγράμματα όπως το "FF GROUP Exclusive” που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς και επεκτείνονται και σε άλλες αγορές, ενισχύουν σημαντικά τη διεθνή παρουσία και την εξωστρέφειά μας." 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων