Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Δεκ-2017 17:20

  Λάμψα: Ολοκληρώθηκε και τυπικά η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του Kings Palace

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ολοκληρώθηκε και τυπικά η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του Kings Palace, ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε., όπως ανακοίνωσε η Λάμψα.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάρκεια της εν λόγω μίσθωσης ορίσθηκε σε 30 έτη με δικαίωμα προτιμήσεως επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου ενδιαφερομένου, που θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την μίσθωση του ακινήτου μετά τη λήξη της ως άνω διάρκειας. Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε €1.200.000 προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών, σύμφωνα με την πρόταση του σχετικού Επιχειρησιακού Σχεδίου και του τελικώς επιτευχθησομένου κύκλου εργασιών.

  Με την κίνηση αυτή, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, επισφραγίζει την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού και επιβεβαιώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον Ελληνικό Τουρισμό και την τουριστική αναβάθμιση της πόλης των Αθηνών.

  Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι ενώ λειτουργεί και το  Ξενοδοχείο King George, του οποίου επίκειται η αγορά σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωσή μας. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων