Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Δεκ-2017 15:44

  Δυναμικό "παρών" της Space Hellas στα συνέδρια Infocom & Security Project στην Κύπρο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δυναμικά το "παρών" ως χρυσός χορηγός, στο 9ο Infocom Conference Cyprus και στο 2ο Security Project Conference Cyprus που πραγματοποιήθηκαν 28-30 Νοεμβρίου 2017, στη Λευκωσία, έδωσε η Space Hellas.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου Infocom, με κεντρικό τίτλο "Digital Transformation: The Connected (R)evolution!", η Space Hellas παρουσίασε σύγχρονες ICT λύσεις και υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που επιθυμούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην πρόκληση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Ομιλία πραγματοποίησε ο Γιάννης Αναστασάκος, System Integration Director της εταιρείας, με θέμα "Challenges and the Hybrid Approach”, παρουσιάζοντας τεχνολογίες αιχμής που μπορεί να προσφέρει η Space Hellas σήμερα στους πελάτες της, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει σε σύνθετα έργα.

  Στο round table της 4ης ενότητας του συνεδρίου με θέμα "Leader's Summit: Investing in Opportunities!" όπου συζητήθηκαν οι σύγχρονες τεχνολογικές και επενδυτικές προκλήσεις στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο της Κύπρου, συμμετείχε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της Space Hellas. Στη συζήτηση ο Δρ. Μερτζάνης ανέφερε ότι είναι στρατηγική απόφαση της εταιρείας να επενδύει σταθερά στην χώρα και να ενισχύει δυναμικά την παρουσία της στην Κύπρο.

  Στο Security Project Conference Cyprus που πραγματοποιήθηκε την τρίτη ημέρα και είχε ως κεντρικό μήνυμα την "Ολιστική Προσέγγιση της Ασφάλειας”, η Space Hellas συμμετείχε με ομιλία του Συμεών Κωνσταντινίδη, Διευθυντή Συστημάτων Ασφαλείας και Υποδομών, με θέμα "Τεχνολογίες Αιχμής στον Τομέα της Ασφάλειας". Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε την ολοκληρωμένη προσέγγιση της εταιρείας στην ασφάλεια ηλεκτρονικών συστημάτων και εφαρμογών.

  Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των συνεδρίων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της Space Hellas στο χώρο του περιπτέρου της, να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα τεχνολογιών που διαθέτει και να γνωρίσουν πώς θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στις σύνθετες επιχειρησιακές τους ανάγκες.

  Η Space Hellas έχει ιδρύσει θυγατρική στην Κύπρο από το 2005.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων