Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Νοε-2017 12:23

  ΥΓΕΙΑ: Δεν πουλάει η MIG - Θα υπάρξουν και άλλες προσφορές;

  ΥΓΕΙΑ: Δεν πουλάει η MIG - Θα υπάρξουν και άλλες προσφορές;
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:02

  Δεν προτίθεται να προβεί στην πώληση ουδεμίας μετοχής του "Υγεία", ενημερώνει η MIG με ανακοίνωσή της, με αφορμή την υποβολή δημόσιας πρότασης από την Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών ΑΕ για το 30% του Θεραπευτηρίου. 

  Όπως υπογραμμίζει η MIG, κατέχει σήμερα το 70,38% των μετοχών και ασκεί τον αποκλειστικό έλεγχο του "Υγεία". Τονίζει ακόμη ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προοπτικές του "Υγεία".

  Πηγές της αγοράς πάντως εκτιμούν πως στην περίπτωση που η δημόσια πρόταση που κατέθεσε η "Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε." για την απόκτηση ποσοστού έως 30% των μετοχών δεν έχει θετική έκβαση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα βελτιωμένη προσφορά. 

  Την ίδια ώρα μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι της αγοράς, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και άλλες προτάσεις από ανταγωνιστικούς ομίλους.​

  Η ανακοίνωση της MIG:

  Σε σχέση με τη Δημόσια Πρόταση της "Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε." για την απόκτηση ποσοστού έως 30% των μετοχών της "Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε." (εφεξής το "ΥΓΕΙΑ"), η MIG ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

  - Η MIG που κατέχει σήμερα το 70,38% των μετοχών και ασκεί τον αποκλειστικό έλεγχο του ΥΓΕΙΑ δεν προτίθεται να προβεί στην πώληση ουδεμίας μετοχής.

  - Η Διοίκηση της MIG έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προοπτικές του ΥΓΕΙΑ και στη δυνατότητά του να αποτελεί σήμερα και στο μέλλον τον κυρίαρχο πυλώνα στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας στην Ελλάδα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων