Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Νοε-2017 16:46

  Centric: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων στη GVC Holdings

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων στη GVC Holdings, ανακοίνωσε η Centric. 

  Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

  H εταιρεία CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια και της έγκρισης της συμφωνίας πώλησης άυλων περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου από την από 14.11.2017 Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, βάσει των προβλεπομένων στο συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ εταιρειών του ομίλου CENTRIC και εταιρείας του ομίλου GVC Holdings Plc, οι όροι του οποίου έχουν γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των άυλων περιουσιακών στοιχείων που περιλαμβάνονταν στην εν λόγω συμφωνία.

  Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συναλλαγής ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλος των θυγατρικών εταιρειών στις οποίες εντασσόταν η σχετιζόμενη με τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία δραστηριότητα,   υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. της CENTRIC. Προς το παρόν η θέση του κ. Καποδίστρια δεν θα αναπληρωθεί.

  Ο Γιάννης Καποδίστριας δήλωσε: "ήταν ιδιαίτερο προνόμιο που συνεργάστηκα με τον Πρόεδρο και τα στελέχη της CENTRIC από την αρχή της δραστηριοποίησής της στον κλάδο της προώθησης και υποστήριξης διαδικτυακών παιχνιδιών. Αυτήν τη δεκαετία χτίσαμε μαζί αξίες για τους μετόχους και ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τα στελέχη μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου με το μέγιστο όφελος για τη CENTRIC."

  Ο Ροδόλφος Οντόνι δήλωσε: "Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Καποδίστρια για την καθοριστική συμβολή του την τελευταία δεκαετία στην επιτυχημένη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Είμαι ευγνώμων για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εξασφάλιση μιας επωφελούς συμφωνίας για την εταιρεία μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων