Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Νοε-2017 17:10

  Unibios: ΕΓΣ στις 11/12 για έκδοση ομολογιακού μετατρέψιμου σε μετοχές

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση με αντικείμενο την απόφαση για Έκδοση Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε μετοχές θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η UNIBIOS A.E ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία " UNIBIOS A.E ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ " σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 11η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ στην έδρα της εταιρίας που ευρίσκεται στη Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341, για συζήτηση και απόφαση στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διάταξης:


  1. Απόφαση για Έκδοση Ομολογιακού Δανείου Μετατρέψιμου σε Μετοχές. Οι ομολογίες του Δανείου θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης στους υφιστάμενους σήμερα μετόχους της εταιρίας. Απόφαση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης του Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με το άρθρο 13Α του ΚΝ2190/1920. Απόφαση για την υποβολή αίτησης για την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στον πολυμερή μηχανισμό διαπραγμάτευσης ΕΝ.Α. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για κάθε θέμα συναφές προς τα παραπάνω και για τον καθορισμό των υπόλοιπων όρων του δανείου.

  2. Διάφορες Ανακοινώσεις και Ενημέρωση των Μετόχων.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11ης Δεκεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δεν θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας (Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341), την 22-12-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ. Σε περίπτωση δε μη επίτευξης νομίμου απαρτίας κατά την Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 22-12-2017, το Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια απόφασή του, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα της ημερησίας διάταξης, ή με εκείνα για τα οποία δεν θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεως, στην έδρα της Εταιρίας (Φυλή Αττικής, 1η και 18η Οδός, ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Τ.Κ. 13341), την 8-1-2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ

  Δείτε την έκθεση του Δ.Σ. στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Έκθεση (741 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων