Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Νοε-2017 11:10

  Διάκριση της Space Hellas από την Cisco

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την τιμητική διάκριση "Architectural Excellence Security Partner of the Year”, για τη γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ευρώπης έλαβε από τη Cisco η Space Hellas. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το βραβείο της απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Cisco Partner Summit 2017, που διεξήχθη 31-10 έως 02-11 στο Ντάλλας.

  Για μία ακόμη χρονιά η Space Hellas ήταν ανάμεσα στους επιλεγμένους παγκοσμίως συνεργάτες της Cisco τους οποίους τίμησε με τα βραβεία της, για την υποδειγματική συνεργασία που επιδεικνύουν και τα άριστα επιχειρησιακά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν.

  Το βραβείο "Cisco Architectural Excellence Security Partner of the Year” αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco, για την επίτευξη των στόχων και την επιχειρησιακή αριστεία της Space Hellas για λύσεις και υπηρεσίες IT Security. Αποτελεί επιβράβευση για την ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία στα προϊόντα Cisco, καθώς και για την ικανότητά της να παρέχει λύσεις σε πολύπλοκες επιχειρησιακές προκλήσεις. Το 2017 η Space Hellas πέτυχε να αυξήσει σημαντικά τα αποτελέσματά της, με αποτέλεσμα να διακριθεί ανάμεσα στους συνεργάτες της Cisco για τη Νότια Ευρώπη και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

  Η Space Hellas είναι Cisco Gold Certified Partner και έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις στη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας που διαγράφει με τη Cisco. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν δέσμευση προς όφελος των πολυάριθμων πελατών της. Η Space Hellas επιλέγει σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, να επενδύει διαρκώς, ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετασχηματιστούν, να αναπτυχθούν και να πετύχουν.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων