Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Νοε-2017 16:54

  ΕΛΤΡΑΚ: ΕΓΣ στις 6/12 για επιστροφή κεφαλαίου και διεύρυνση σκοπού

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη διάθεση κερδών από φορολογημένα αποθεματικά προηγουμένων χρήσεων και κέρδη εις νέον παρελθόντων ετών, την αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου προς επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους καθώς και τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, προσκαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί των οδών Θηβαΐδος αρ. 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά Αττικής για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

  1. Διάθεση κερδών από φορολογημένα αποθεματικά προηγουμένων χρήσεων και κέρδη εις νέον παρελθόντων ετών
  2. Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου
  3. Μείωση Μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής προς επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους της Εταιρείας.
  4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού
  5. Διεύρυνση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού
  6. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 18η Δεκεμβρίου 2017 (τουλάχιστον 10 μέρες μετά), ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων