Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Νοε-2017 18:48

  ΟΠΑΠ: Στις 6 Δεκεμβρίου η ΕΓΣ για διανομή κερδών στους μετόχους

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 6 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ με αντικείμενο τη διανομή κερδών στους μετόχους από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε." και με διακριτικό τίτλο "ΟΠΑΠ Α.Ε." προσκαλεί τους Μετόχους της Εταιρείας στην ενδέκατη (11η) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00, στα γραφεία που βρίσκονται στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  

  Θέμα 1ο: Διανομή κερδών στους Μετόχους της Εταιρείας από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων.

  Θέμα 2ο: Παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α παράγραφος 3 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.

  Σε περίπτωση Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.

  Σε ξεχωριστή ανακοίνωση ο ΟΠΑΠ ανακοίνωση τη συμπλήρωση του Οικονομικού Ημερολογίου της Εταιρείας για το έτος 2017, με τα ακόλουθα:

  Τετάρτη        06.12.2017:   Έκτακτη Γενική Συνέλευση

  Δευτέρα       11.12.2017:   Ημερομηνία αποκοπής διανομής κερδών παρελθουσών χρήσεων, δηλαδή πριν την 15.12.2017 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της Εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap στον οποίο συμπεριλαμβάνεται

  Τρίτη            12.12.2017:   Ημερομηνία καθορισμού δικαιούχων διανομής κερδών παρελθουσών χρήσεων - Record Date

  Δευτέρα       18.12.2017:   Έναρξη πληρωμής κερδών παρελθουσών χρήσεων

  Η καταβολή των κερδών παρελθουσών χρήσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω πληρώτριας Τράπεζας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι λεπτομέρειες θα δοθούν με ξεχωριστή ανακοίνωση της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων