Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 14-Νοε-2017 13:03

  Centric: Εγκρίθηκαν οι όροι πώλησης περιουσιακών στοιχείων στη GVC

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τους όρους της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του ομίλου Centric, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 14/11.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbetvistabet και bwin.

  Αναλυτικά, κατά την ΓΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

  1) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται η απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 ως εξής:

  - Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αποκτηθούν θα είναι έως επτά εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες (7.700.000) μετοχές, ήτοι ποσοστό 7,61% των υφισταμένων μετοχών της Εταιρείας.
  - Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διενεργηθούν οι αγορές δεν θα υπερβεί τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες, ήτοι μέχρι και 13-11-2019.
  - Οι αγορές των μετοχών να διενεργηθούν με κατώτερη τιμή 0.1 ευρώ και ανώτερη το 1 ευρώ.

  2) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται, οι όροι της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου προς την εταιρεία GVC Plc. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbet, vistabet και bwin.

  3) Ενημέρωση για εταιρικά θέματα. Δεν έγιναν ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων