Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Νοε-2017 09:30

  Πλαστικά Κρήτης: Αναθεωρήθηκε η ημερήσια διάταξης της ΓΣ της 24ης Νοεμβρίου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αναθεωρηµένη ηµερήσια διάταξη της τακτικής γενικής συνέλευσης η οποία θα διεξαχθεί την 24η Νοεµβρίου 2017, ανακοίνωσε η Πλαστικά Κρήτης. Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αναθεωρημένη διάταξη έχει ως εξής:

  1.-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιηµένων) της εταιρικής χρήσης 2016 (01.01.2016 - 31.12.2016) καθώς και των εκθέσεων του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή της εταιρίας για τις εν λόγω Οικονοµικές Καταστάσεις και διάθεση κερδών.

  2.-Απαλλαγή των µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζηµίωσης για την χρήση 2016.

  3.-Αύξηση της ονοµαστικής αξίας της µετοχής από 0,42 σε 0,63 ευρώ ανά µετοχή µε reverse split.

  4.-Αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε κεφαλαιοποίηση αποθεµατικών.

  5.-Μείωση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε επιστροφή µετρητών στους µετόχους, µε µείωση της ονοµαστικής αξίας της µετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

  6.-Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινών οµολογιακών ∆ανείων σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.3156/2003 και καθορισµός των βασικών όρων τους.

  7.-Έγκριση αµοιβών των µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου που προσφέρουν στην Eταιρία υπηρεσίες πέραν των καθηκόντων τους ως ∆ιοικητικών Συµβούλων.

  8.-Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωµατικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2017 και καθορισµός της αµοιβής τους.

  9.-Ενηµέρωση και επικύρωση των αποφάσεων της συνεδρίασης του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της 13ης Μαρτίου 2017, όσον αφορά στις αλλαγές στη σύνθεση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και την αντικατάσταση µέλους της Επιτροπής Ελέγχου.

  10.-∆ιάφορα θέµατα και ανακοινώσεις.
   

  Όσον αφορά το δικαίωµα συµµετοχής στη Γενική Συνέλευση, την ηµεροµηνία καταγραφής, τη διαδικασία για την άσκηση του δικαιώµατος ψήφου µέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώµατα µειοψηφίας των µετόχων και τα διαθέσιµα έγγραφα και πληροφορίες, ισχύουν τα όσα αναφέρονται στην από 19.10.2017 δηµοσιευθείσα πρόσκληση των µετόχων σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 24ης Νοεµβρίου 2017.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων