Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Νοε-2017 18:39

  Τιτάν: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι εντολές για τις ομολογίες των 250 εκατ. ευρώ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τιτάν: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι εντολές για τις ομολογίες των 250 εκατ. ευρώ

  Ολοκληρώθηκε η διάθεση ομολογιών από την Titan Global Finance συνολικής ονομαστικής αξίας 250 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 2024 με ετήσιο επιτόκιο 2,375%, που φέρουν την εγγύηση της μητρικής Τιτάν.

  Το ύψος των εντολών που υποβλήθηκαν υπερέβη το ποσό του 1.3 δισ. ευρώ. Η έκδοση των ομολογιών αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2017 και στις 10 Νοεμβρίου θα υποβληθεί αίτηση για την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στην εποπτευόμενη από το Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας αγορά, Global Exchange Market (GEM).

  Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση των ομολογιών θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά από τον Εκδότη των ομολογιών με τοκομερίδιο 4,25% και λήξη τον Ιούλιο του 2019 πριν τη λήξη τους, σύμφωνα με τους όρους της πρότασης εξαγοράς που ανακοινώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2017, καθώς επίσης για την εξυπηρέτηση γενικών εταιρικών σκοπών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η εξόφληση τραπεζικού και λοιπού δανεισμού.

  Οι HSBC Bank plc και Société Générale ενήργησαν ως Ενεργοί Συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών ("Joint Global Coordinators and Joint Active Bookrunners”), οι ABN AMRO BANK και Raiffeisen Bank International ως Συνδιαχειριστές ("Joint Bookrunners”) ενώ οι Alpha Bank A.E., , Eurobank Ergasias S.A., Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς A.E. λειτούργησαν ως Συνδιαχειριστές ("Co-Managers”).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων