Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Οκτ-2017 17:34

  CPI: Κερδοφόρα τα ετήσια αποτελέσματα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κερδοφόρα εμφανίζονται τα αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης (1/7/2016-30/6/2017) της CPI, σύμφωνα με τις οικονομικές της καταστάσεις, που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

  Σε επίπεδο 12μήνου τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε € 97 χιλ. έναντι κερδών € 105 χιλ. την αντίστοιχη περυσινή χρήση. Επίσης, η λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας (EBITDA) παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα καθώς ανήλθε σε € 555 χιλ. έναντι € 635 χιλ. σε σχέση με την  προηγούμενη χρονιά.

  Τα έσοδα της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση 6,3% και διαμορφώθηκαν σε € 14,7 εκατ. έναντι € 13,83 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με την συμμετοχή των υπηρεσιών στο σύνολο των εσόδων να είναι στα επίπεδα του 28%.

  Τέλος, ο τραπεζικός δανεισμός έχει σταθεροποιηθεί, ο οποίος σε επίπεδο 12μήνου διαμορφώθηκε σε € 1,87 εκατ. έναντι € 1,82 εκατ. στις 30/6/2016.

  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής  της CPI Αριστείδης Παπαθάνος, ανέφερε: "Παρόλο που οι συνθήκες της αγοράς και του οικονομικού περιβάλλοντος δεν έχουν βελτιωθεί ιδιαίτερα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς που παραμένουμε κερδοφόροι. Αυτό μας έχει βοηθήσει να προχωρήσουμε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.  Ο στόχος μας την νέα χρονιά είναι να παραμείνουμε κερδοφόροι και να ενισχύσουμε την θέση μας και τα μερίδια αγοράς στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε''

  H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων