Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Οκτ-2017 17:16

  Ίλυδα: Συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για απόκτηση ακινήτου 500.000 ευρώ επικύρωσε η έκτακτη γ.σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συμβολαιογραφικό προσύμφωνο αγοραπωλησίας ακινήτου επικύρωσε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ίλυδα που έλαβε χώρα την 27η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00.

  Αναλυτικότερα, η συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

  Στο 1ο θέμα ενέκρινε και επικύρωσε κατά πλειοψηφία το συμβολαιογραφικό προσύμφωνο αγοραπωλησίας ακινήτου της Συμβολαιογράφου Αθηνών κας. Γεωργίας Μπλάνα μεταξύ των κ.κ. Μαρίας Παπαδοκωστάκη και Λυδίας Ανυφαντάκη ως πωλητριών και της εταιρείας ως αγοράστριας.

  Ειδικότερα, δυνάμει του ως άνω προσυμφώνου η εταιρεία για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών και εν γένει δραστηριοτήτων της αναφορικά με την διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών ημερίδων καθώς και την παρουσίαση και προώθηση των παραγομένων εκ μέρους της προϊόντων, προσυμφώνησε να αποκτήσει με οριστικό συμβόλαιο αγοραπωλησίας από τα ως άνω πρόσωπα, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α παρ. 5 του κ.ν. 2190/1920, μία αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία ανεγειρόμενης ήδη οικοδομής, στην ειδικότερη θέση "ΣΕΣΙ" της Δημοτικής Ενότητας Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, αλλά εντός ζώνης.

  Το συνολικό τίμημα της κατά τα ανωτέρω προσυμφωνηθείσας πωλήσεως για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου εκ μέρους της Εταιρείας, με βάση το εν λόγω καταρτισθέν προσύμφωνο ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000,00) Ευρώ, εκ του οποίου:

  α) ποσό εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000,00) Ευρώ εκταμιεύθηκε προς τις πωλήτριες  την ημερομηνία σύναψης  του προσυμφώνου,

  β) ποσό εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000,00) Ευρώ θα ληφθεί από τις πωλήτριες εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από την ημερομηνία σύναψης του προσυμφώνου και τέλος

  γ) το υπόλοιπο ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000,00) Ευρώ πρόκειται να καταβληθεί στις πωλήτριες κατά την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου, το  οποίο θα λάβει χώρα εντός προθεσμίας δύο (2) ετών από την ημερομηνία σύναψης του προσυμφώνου.

  Στο 2ο θέμα λόγω έλλειψης οιουδήποτε άλλου θέματος προς συζήτηση, ουδεμία απόφαση ελήφθη.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ