Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Οκτ-2017 12:11

  Καραμολέγκος: Κοινό ομολογιακό δάνειο ποσού μέχρι 3 εκατ. ευρώ ενέκρινε η ΓΣ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού μέχρι 3 εκατ. ευρώ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Καραμολέγκος στις 24 Οκτωβρίου. 

  Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1.  Αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ  μέχρι τριών εκατομμυρίων (3.000.000,00€), σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003,  για την  αναχρηματοδότηση μέρους υφιστάμενου ισόποσου δανεισμού της Εταιρίας και ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του ανωτέρω ομολογιακού δανείου και την υπογραφή των οικείων συμβατικών κειμένων.

  2. Αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την τροποποίηση των άρθρων 3 και 22 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Εταιρείας.

  3. Αποφάσισε ομόφωνα  και παμψηφεί την αντικατάσταση του εκλιπόντος Δημητρίου Ν. Κανελλόπουλου και για το υπόλοιπο της θητείας του από τον κ. Άγγελο Παντουβάκη του Μιχαήλ, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Δημήτριο Κανελλόπουλο και στα καθήκοντά του ως μέλους στην Επιτροπή Ελέγχου, του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017. Στην ανωτέρω Επιτροπή εξελέγη και ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ, η οποία θα απαρτίζεται εφεξής από τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, Παύλο Κανελλόπουλο, Απόστολο Παπαδόπουλο, Άγγελο Παντουβάκη και Κωνσταντίνο Δούκα.

  4. Έγινε ενημέρωση για  τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020