Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Οκτ-2017 17:39

  Eurobank – Banco Santander ανοίγουν το δρόμο στις ελληνικές επιχειρήσεις

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Η ενίσχυση της εξωστρέφειας αποτελεί, διαχρονικά, στρατηγικό πυλώνα της Eurobank για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

  Το Exportgate.gr (www.exportgate.gr) είναι η πιο ολοκληρωμένη Ελληνική διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου, διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες για εξαγωγές/εισαγωγές προϊόντων και προωθεί την επιχειρηματική δικτύωση Ελληνικών και Κυπριακών εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο.Πρόκειται για μία θεσμική πρωτοβουλία της Eurobank σε συνεργασία τους τρεις κύριους εξαγωγικούς φορείς της χώρας, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), καθώς και τον ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

  Trade Club

  Η Eurobank σε στρατηγική συμφωνία με την Banco Santander εντάσσει το Exportgate.gr στο ”Trade Club Alliance", στο πρώτο παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο διασύνδεσης επιχειρήσεων που υποστηρίζεται από Διεθνείς Τράπεζες.Ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος Santander συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παγκοσμίως, με σημαντική δραστηριότητα στο διεθνές εμπόριο, σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.

  Έτσι, τα μέλη του Exportgate.gr μπορούν να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, με την συμμετοχή τους σε ένα  ηλεκτρονικό δίκτυο που αποτελείται από χιλιάδες εταιρείες και υποστηρίζεται από 7 τραπεζικούς ομίλους από 22 χώρες. Εντός του 2017, αναμένεται να επεκταθεί σε πάνω από 30 χώρες σε συνεργασία με ακόμη περισσότερες διεθνείς τράπεζες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγορών-στόχων όπως Η.Π.Α, Κίνα, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία κ.λπ.

  Όλες οι συνεργαζόμενες με το νέο δίκτυο τράπεζες έχουν υιοθετήσει κατάλληλες διαδικασίες και ακολουθούν μια σειρά ελέγχων, προκειμένου να διασφαλίζουν την ακεραιότητα του δικτύου αξιολογώντας τους  πελάτες τους ως προς το αν πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια αξιοπιστίας, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό. Με τον τρόπο αυτό, διευκολύνεται σημαντικά η διαδικασία επιχειρηματικών δεσμών. 

  Παρακολουθήστε ζωντανά, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στις 18.30, την εκδήλωση ανακοίνωσης και παρουσίασης της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ Eurobank και Santander στο youtubeτου Exportgate.gr και στο Capital.gr.
   

  pin

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων