Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Ιουν-2017 10:30

  Οριστική συμφωνία γιά την πώληση της Stoneworks στην Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Mermeren Kombinat AD, Prilep ανακοίνωσε σήμερα ότι ενημερώθηκε πως οι κάτοχοι των μετοχικών συμφερόντων της Stone Works Holdings Coöperatief U.A. ("Stoneworks”), ιδιοκτήτριας του 88.4% του καταβεβλημένου κεφαλαίου της Mermeren, υπέγραψαν οριστική συμφωνία γιά την πώληση του 100% της Stoneworks στην εταιρεία Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες Α.Ε. ("Παυλίδης”).

  Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί μόνο υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης των απαραίτητων εγκρίσεων από την Επιτροπή για την Προστασία του Ανταγωνισμού τής ΠΓΔΜ, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

  Ο Νίκος Δημαρέλης, Γενικός Διευθυντής της Παυλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία για την εξαγορά της Stoneworks, μετόχου πλειοψηφίας στη Mermeren. Η συναλλαγή αυτή θα δημιουργήσει αξία και συνέργειες για τις δύο εταιρείες, ισχυροποιώντας την θέση τους στις διεθνείς αγορές.”

  Ο Περικλής Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mermeren, σχολίασε:

  "Χαιρετίζουμε αυτή την ανακοίνωση για το συνδυασμό δύο ηγετικών εταιρειών της αγοράς στον τομέα του λευκού μαρμάρου. Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στους πελάτες μας και αφοσιωμένοι στην ενίσχυση του προσφερόμενου προϊόντος μας και στην παροχή υψηλής αξίας.”

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ