Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 28-Απρ-2017 12:27

  Σε δύο "κομμάτια" η πώληση του ΔΟΛ

  Σε δύο "κομμάτια" η πώληση του ΔΟΛ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:10

  Μέσω δύο πλειοδοτικών διαγωνισμών θα πραγματοποιηθεί η πώληση του συνόλου του ενεργητικού του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

  Σύμφωνα με την πρόσκληση των διαγωνισμών (πρόσκληση διενέργειας δύο ανεξάρτητων δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών) που θα πραγματοποιήσει η σύμπραξη των ειδικών διαχειριστών (της Grant Thornton και της Δικηγορικής Εταιρείας Αγγελίδης), η πώληση του συνόλου του ενεργητικού της ΔΟΛ Α.Ε., η οποία έχει υπαχθεί στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης, διαχωρίστηκε μεταξύ της ακίνητης περιουσίας και των υπόλοιπων στοιχείων του ενεργητικού, σημάτων, λοιπών παγίων, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων "Τα Νέα", "Το Βήμα" και "Ο Ταχυδρόμος", μεταξύ άλλων.

  Όπως προκύπτει από την πρόσκληση, ο πρώτος διαγωνισμός που αφορά στα ακίνητα της εταιρείας, περιλαμβάνει το ιστορικό κτίριο και τα ακίνητα επί της οδού Χρήστου Λαδά 1 και 3 όπου βρισκόταν επί δεκαετίες η έδρα του δημοσιογραφικού ομίλου,  ακίνητα στην Καλλιθέα, στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, αγροτεμάχια στην Παιανία κ.α.

  Ο δεύτερος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στα εμπορικά σήματα του Οργανισμού. Σε αυτά οι ειδικοί διαχειριστές έχουν συμπεριλάβει τους τίτλους "Τα Νέα", "Το Βήμα",  καθώς και τους ιστότοπους και τις διευθύνσεις τους στο διαδίκτυο (λ.χ www.tanea.gr., tovima.gr ). Επίσης, περιλαμβάνονται "Το Βήμα της Κυριακής", όλα οι τίτλοι των ενθέτων, περιοδικών κ.α., "Ο Ταχυδρόμος", το in.gr., άλλοι ιστότοποι και έντυπα κ.α. Ακόμη μεταφορικά μέσα (μεταξύ των οποίων μια Mercedes S600), ηλεκτρονικός εξοπλισμός (υπολογιστές, εκτυπωτές κ.α.).

  Επίσης προς πώληση είναι και το ιστορικό αρχείο του ΔΟΛ, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, τα αποθέματα (βιβλία, dvd’s κ.α.).

  Η πρόσκληση αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρούσα διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική έγγραφη επιστολή στα γραφεία της Δικηγορικής Εταιρείας "Ανδρέας Αγγελίδης και Συνεργάτες".

  Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη δεσμευτική προσφορά (καθώς και εγγυητική επιστολή) μέχρι την 31η Μαΐου 2017 (ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00), ενώπιον της σύμπραξης του ειδικού διαχειριστή, στα γραφεία της υπό ειδική διαχείριση εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα, επί της οδού Μιχαλακοπούλου, αριθμός 80.

  Οι προσφορές, αναφέρεται, θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες, ήτοι θα πρέπει να αναφέρεται σε ποιον από τους δύο πλειστηριασμούς αφορούν αναγράφοντας την ένδειξη είτε "1ος Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός που αφορά μόνο στην ακίνητη περιουσία της "ΔΟΛ Α.Ε" - ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Α’" είτε "2ος Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός που αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού της "ΔΟΛ Α.Ε". - ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’"

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ