Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 28-Ιουν-2007 12:42

    Μπήτρος: Προς συγχώνευση οι θυγατρικές Μπήτρος Μεταλλουργική και Μπήτρος Μεταλιμπέξ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε διαπραγματεύσεις για τη συγχώνευση των εταιρειών Μπήτρος Μεταλλουργική και Μπήτρος Μεταλιμπέξ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, πρόκειται να προχωρήσουν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μπήτρος Συμμετοχική. Σημειώνεται ότι η Μπήτρος Συμμετοχική συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των δύο εταιρειών κατά ποσοστό 100%.


    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ανώνυμες εταιρείες Μπήτρος Μεταλλουργική και Μπήτρος Μεταλιμπέξ αποφάσισαν την έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ τους προκειμένου, εφ όσον επιτευχθεί συμφωνία, να δρομολογηθούν αμέσως οι κατά νόμον διαδικασίες συγχωνεύσεως αυτών, δι απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη εταιρεία, με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού της απορροφωμένης εταιρείας την 30η Ιουνίου 2007.

    Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών παρείχαν τις αναγκαίες εξουσιοδοτήσεις για την σύνταξη Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, το οποίο ακολούθως θα εισαχθεί προς έγκριση και υπογραφή στο διοικητικό συμβούλιο εκάστης εταιρείας και θα υποβληθεί στις κατά νόμον διατυπώσεις δημοσιότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ