Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 11-Νοε-2016 09:41

    Τιτάν: Πώληση 42.209 κοινών μετοχών σε 13 στελέχη του ομίλου

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στην πώληση 42.209 κοινών ιδίων μετοχών σε 13 στελέχη του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, τα οποία άσκησαν τα σχετικά δικαιώματά προαίρεσης αγοράς μετοχών κατά την τελευταία περίοδο άσκησής τους, προχώρησε στις 10.11.2016 ο όμιλος, μετά από σχετική πρόσκληση που απηύθυνε σε 27 δικαιούχους/ στελέχη του ομίλου.

    Η πώληση πραγματοποιήθηκε σε υλοποίηση του Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών που θεσπίστηκε με την από 3.6.2010 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ( το Πρόγραμμα) και σύμφωνα με τις σχετικές από 3/5/2012 και 5/3/2015 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Οι πωληθείσες μετοχές αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,05% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και σύμφωνα με το Πρόγραμμα, η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής ήταν ίση με την ονομαστική της αξία, ήτοι 4 ευρώ ανά μετοχή, το δε συνολικό τίμημα ανήλθε σε ποσό 168.836,00 ευρώ. 

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ