13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Εγκρίθηκε από τις αρμόδιες Βουλγαρικές Αρχές η σύσταση της Byte Bulgaria EOOD.
Έδρα της εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί με τη μορφή εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, είναι η Σόφια της Βουλγαρίας, και σκοπός της η προώθηση, μεταξύ άλλων, στην Βουλγαρία επιχειρησιακών προϊόντων και λύσεων, όπως του Google Search Appliance, του Google Mini και της σουϊτας Google Apps.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κεφάλαιον της εταιρείας ορίσθηκε στο πόσο των 100.000 λέβα (περίπου 51.282 ευρώ), το οποίο αποτελεί και το αρχικό εταιρικό κεφάλαιον της εταιρείας και στο οποίο συμμετέχει κατά ποσοστό 100% η εδρεύουσα στην Κύπρο εταιρεία Νetbyte Cyprus Ltd, θυγατρική της Byte.