Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Οκτ-2016 18:15

  Ελληνικά Καλώδια: ΕΓΣ στις 25/11 για έγκριση της Διασυνοριακής Συγχώνευσης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ελληνικά Καλώδια με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την  έγκριση της Διασυνοριακής Συγχώνευσης με απορρόφηση των Σωληνουργεία Κορίθνου και Ελληνικά Καλώδια από τη Βελγική εταιρεία Cenergy Holdings S.A.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 25η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Κηφισίας 43, Αθήνα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

  1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 26/09/2016 Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης αναφορικά με τη Διασυνοριακή Συγχώνευση με απορρόφηση των Ελληνικών εταιριών "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" από τη Βελγική εταιρία "Cenergy Holdings S.A.", β) της επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη Διασυνοριακή Συγχώνευση που καταρτίστηκε σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου 3777/2009 και το άρθρο 4.1.4.1.3. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γ) της έκθεσης του κοινού εμπειρογνώμονα, Βελγικής Ελεγκτικής Εταιρίας με την επωνυμία "MAZARS ADVISORY SERVICES BVBA" για τη Διασυνοριακή Συγχώνευση που καταρτίστηκε σύμφωνα με το άρθρο 6 του νόμου 3777/2009 και το άρθρο 772/9,§1 του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  2. Έγκριση της Διασυνοριακής Συγχώνευσης με απορρόφηση των Ελληνικών εταιριών "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" από τη Βελγική εταιρία "Cenergy Holdings S.A.", σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3777/2009 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 772/1 και επόμενα του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών.

  3. Παροχή Εξουσιοδοτήσεων.

  4. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

  Δείτε την έκθεση του Δ.Σ. στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Έκθεση (2 MB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων