14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Άρωγός στην προσπάθεια των βασικών μετόχων της Σφακιανάκης για την πραγματοποίηση placement μετοχών, με σκοπό την ενίσχυση της εμπορευσιμότητας του τίτλου θα σταθεί η εταιρεία, όπως επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση προς το ΧΑ.
Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της ότι "θα στηρίξει την προσπάθεια των βασικών μετόχων για ιδιωτική τοποθέτηση μετοχών (placement), που θα γίνει προκείμενου να ενισχυθεί η εμπορευσιμότητα της μετοχής".
Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία σημειώνει ότι θα παράσχει "τα σχετικά στοιχεία και την απαραίτητη βοήθεια για τις αναγκαίες παρουσιάσεις προς τους υποψήφιους επενδύτες".
Στην ανακοίνωσή της, η Σφακιανάκης σημειώνει ότι οι παρουσιάσεις θα αφορούν Έλληνες και Ξένους θεσμικούς Επενδύτες, θα γίνουν το πρώτο 10 ήμερο του Ιουλίου 2007 και οι ακριβείς ημερομηνίες τους "θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν". Οι παρουσιάσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας τις αντίστοιχες ημερομηνίες.