Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιουν-2016 13:29

  Coca-Cola Hellenic: Η Ν. Καλογεράκη αναλαμβάνει Group Chief Customer and Commercial Officer

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Group Chief Customer and Commercial Officer του Ομίλου Coca-Cola Hellenic, αναφερόμενη στον CEO του Ομίλου Δημήτρη Λόη αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας & Κύπρου Νάγια Καλογεράκη από την 1η Ιουλίου 2016.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τη θέση αυτή, θα έχει την ευθύνη της Εμπορικής διεύθυνσης και της στρατηγικής εκτέλεσης για τις 28 χώρες του Ομίλου Coca-Cola Hellenic. Έχοντας επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων στην Coca-Cola Hellenic στη Διεύθυνση Marketing, Πωλήσεων και την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας, καθώς και στη διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Coca-Cola HBC AG, κατά τη θητεία της στη Γενική Διεύθυνση της Coca-Cola Τρία Έψιλον έθεσε σε εφαρμογή το νέο λειτουργικό μοντέλο οργάνωσης της εταιρείας, καθώς και τη συνολικότερη στρατηγική ανάκαμψης και επενδύσεων με στόχο την ανάπτυξη.

  Τη Νάγια Καλογεράκη διαδέχεται στη Γενική Διεύθυνση Ελλάδας & Κύπρου ο Γιάννης Παπαχρήστου, προερχόμενος από την οργάνωση της Coca-Cola Hellenic στη Ρωσία, όπου ασκούσε καθήκοντα Commercial Manager. Ο Γιάννης Παπαχρήστου εντάχθηκε στην Coca-Cola Hellenic Ρωσίας τον Ιανουάριο του 2014. Προηγουμένως κατείχε τη θέση του  Consumer Business Unit Manager τηw L’Oreal στη Ρωσία, έχοντας αναλάβει  υψηλόβαθμες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για περισσότερα από 13 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου χημικού μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και MBA από το High School of Economics της Γενεύης, με εξειδίκευση στο strategic planning.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ