19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Το Οικονομικό Ημερολόγιο ανακοίνωσε η εταιρεία ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε. – YALCO.
Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι:
Οι ετήσιες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις και Στοιχεία (εταιρικών και ενοποιημένων) χρήσης 2015 (01.01.2015 - 31.12.2015), που συνετάχθησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και της εταιρείας στις 30.03.2016.
Επίσης την ίδια ημερομηνία οι ετήσιες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις και Στοιχεία χρήσης 2015 καθώς και η Ετήσια Οικονομική Έκθεση του Δ.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.yalco.gr)
Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 30.06.2016 στην έδρα της εταιρείας. Σε περίπτωση μεταβολής της ημερομηνίας θα προηγηθεί δημοσίευση.
 
        