14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 θα γίνει η ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2015 και ανάρτηση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης Χρήσεως 2015 της ΕΚΤΕΡ στις ιστοσελίδες της εταιρείας (www.ekter.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr).
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.
Η Αποκοπή Δικαιώματος Μερίσματος την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, ο προσδιορισμός των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, ενώ η έναρξη Καταβολής Μερίσματος έχει οριστεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.
Όπως σημειώνεται η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων είναι το αρμόδιο όργανο για την λήψη απόφασης διανομής ή μη μερίσματος. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας μετά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.