19:10 26/12
Oracle: "Βουτιά" 30% για τη μετοχή στο χειρότερο 3μηνο από το 2001 - "Άσχημο ξεκίνημα" για τους νέους CEOs
Οι επενδυτές έχουν γίνει επιφυλακτικοί γύρω από την ικανότητα της εταιρείας να ανοίξει περισσότερα server farms για την OpenAI.
Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών γνωστοποίησε ότι, σήμερα δημοσιοποιείται η νέα ενημερωμένη κατάσταση που αναφέρεται στις μεταβολές μετόχων εταιριών, εισηγμένων στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως έχει διαμορφωθεί με στοιχεία της 26/02/2016.
Τα στοιχεία προέρχονται από τις γνωστοποιήσεις των ως άνω εισηγμένων εταιριών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σημειώνεται ότι εμφανίζονται οι συμμετοχές μετόχων με ποσοστό συμμετοχής σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου άνω του 5%.
Δείτε την κατάσταση της 29/02/2016 εδώ.