Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 08-Ιουν-2007 17:55

    Μπήτρος: Από τις 18/5 ξεκινά η εκποίηση 7.935 μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος εκποίησης 7.935 μετοχών της Μπήτρος, που δεν έχουν κατατεθεί προς αποϋλοποίηση και μετοχών που προέρχονται από εταιρικές πράξεις και έχουν εκδοθεί σε άυλη μορφή υπέρ των δικαιούχων των ενσώματων.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την άδεια για τη διενέργεια εκποίησης 7.935 μετοχών την έλαβε η διοίκηση της  Μπήτρος από το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 17 Μαΐου.

    Ως αρμόδιο μέλος του Χ.Α. για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών διορίσθηκε η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ.

    Το αποτέλεσμα της εκποίησης θα ανακοινωθεί στους κ.κ. Μετόχους με τα μέσα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 18 Ν.3371/2005). Το καθαρό προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί υπέρ του συνόλου των δικαιούχων μετόχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ