Συνεχης ενημερωση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:30
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε σήμερα το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της Εθνικής Τράπεζας για τη δημόσια προσφορά στην Ελλάδα μέχρι και 1.000.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας €0,30 που θα εκδοθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της και θα διατεθούν σε τιμή €0,30 ανά μετοχή μετά τη συνένωση των παλαιών μετοχών (reverse split).
Ενέκρινε επίσης την εισαγωγή στην Αγορά Αξίων του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 14.940.000.000 νέων κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετόχων της τράπεζας που θα προκύψουν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία πραγματοποιείται με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετοχών με καταβολή μετρητών ή/και με εισφορά σε είδος, σύμφωνα με την από 17.11.2015 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας.
Παράλληλα, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:
- Ενέκρινε το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου της ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία επιτήρησης της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 195.333.333 νέων κοινών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων ύψους €58.599.999,90, που αποφασίστηκε στην από 4.5.2015 Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
- Ενέκρινε την άδεια λειτουργίας της εταιρίας "TRIPLE A EXPERTS Α.Ε.Π.Ε.Υ.", ώστε να παρέχει επιπλέον την επενδυτική υπηρεσία της διαπραγμάτευσης για ίδιο λογαριασμό (άρθρο 4 παρ. 1 (γ) του ν. 3606/2007).
Αναστολή διαπραγμάτευσης της ΕΤΕ τη Δευτέρα λόγω reverse split
Τα στάδια της συνένωσης των παλαιών μετοχών (reverse split) και της μεταβολής ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το Χρηματιστήριο Αθηνών:
Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015
Προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των 3.533.149.631 κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E.", προκειμένου να αντικατασταθούν από 235.543.309 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω συνένωσης των παλαιών μετοχών, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε € 4,50 (reverse split).
Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015
Hμερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη.
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015
Έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των νέων μετοχών της τράπεζας με τελική ονομαστική αξία εκάστης € 0,30 κατόπιν της μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής.
Διαβάστε ακόμη:
Εθνική Τράπεζα: Το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα της αύξησης
-
00:05 Γιατί το "σχέδιο Βενεζουέλα" του Τραμπ δεν θα λειτουργήσει στο Ιράν
-
00:05 Το ραβδί στο σακίδιο
-
00:05 Οι τράπεζες ανεβάζουν βάρος και ρυθμό
-
00:04 Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις
-
00:04 Πράσινη μετάβαση για τους πολίτες, με τους πολίτες
-
00:04 Μπορεί η Ευρώπη να καλύψει το κενό που αφήνει ο Τραμπ;
-
00:03 Διεθνείς κρίσεις, αποφάσεις και ρίσκο
-
00:02 Ζητάνε διάλογο για τον μονόλογο.. του κράτους
-
00:01 Το Ιράν ξεσηκώνεται
-
11/01 Βόρεια Μακεδονία: Βανδαλισμός στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια-Έντονη αντίδραση της Σόφιας
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ
-
Πιο πλούσια από ποτέ τα γερμανικά νοικοκυριά
-
Οι ΗΠΑ "μπαίνουν" στις κυπριακές στρατιωτικές βάσεις
-
Αλλάζει το επίδομα ανεργίας
-
Ο Τραμπ απειλεί την Κούβα: Δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα ή πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα - Κάντε συμφωνία μαζί μας πριν είναι πολύ αργά
-
Μ. Σάλλας: Αγροτική πολιτική χωρίς διατροφική επάρκεια
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ
-
Λαϊκή εξέγερση στο Ιράν - Ξεπερνούν τους 500 οι νεκροί - Την Τρίτη οι αποφάσεις Τραμπ (50)
-
Γροιλανδία: Ο Τραμπ ζητά σχέδιο εισβολής, αντιδρά ο στρατός – Σε συναγερμό οι Ευρωπαίοι του ΝΑΤΟ (33)
-
Όλες οι καραμπόλες από το κόμμα Καρυστιανού (26)
-
Μ. Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης (21)
-
Τι θέλει στη Γροιλανδία ο Τραμπ (17)
-
Μπλόκο στα μετρητά και στον χρυσό στην Τουρκία - Νέα μέτρα για τις αποταμιεύσεις (8)
-
Κ. Μητσοτάκης: Στο νέο άγριο κόσμο που διαμορφώνεται πυξίδα μας η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο (7)
-
Nέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ (7)
-
Το Ιράν ξεσηκώνεται (6)
-
Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με μεγάλες ταχύτητες και έκαναν σούζες σε δρόμους της Αττικής (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ