14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Στην εκποίηση 10.765 ενσώματων ονομαστικών μετοχών από τις 19 Ιουνίου 2007, θα προχωρήσει η εταιρεία Ντρουκφάρμπεν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εν λόγο μετοχές θα εκποιηθούν σύμφωνα με ε τα οριζόμενα στην απόφαση 1/380/4.5.2006 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στο άρθρο 99Α του Κανονισμού του ΧΑ.
Σημειώνεται ότι αρμόδιο μέλος του ΧΑ για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών έχει οριστεί η Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ, ενώ το αποτέλεσμα της εκποίησης θα ανακοινωθεί στους κ.κ. Μετόχους με τα μέσα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Τέλος επισημαίνεται ότι το καθαρό προϊόν της εκποίησης, θα κατατεθεί υπέρ του συνόλου των δικαιούχων μετόχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.