Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 06-Νοε-2015 18:25

    ΕΧΑΕ: Αγοραπωλησίες μετοχών και ΣΜΕ από Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε αγοραπωλησίες μετοχών και ΣΜΕ της ΕΧΑΕ προέβη τις προηγούμενες ημέρες η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΧΑΕ, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ την ενημέρωσε ότι πραγματοποίησε τις εξής συναλλαγές:

    α/α

    Ημερομηνία γνωστοποίησης στην ATHEX

    Ημερομηνία συναλλαγής

    Είδος συναλ.

    Ποσότητα

    Χρηματοπιστωτικό μέσο

    Συνολική αξία (ευρώ)

    1

    03/11/2015

    02/11/2015

    Αγορά

    200

    Μετοχές ΕΧΑΕ (κο)

    1.062,03

    2

    03/11/2015

    02/11/2015

    Πώληση

    2

    ΣΜΕ EXAE

    1.070,00

    3

    04/11/2015

    03/11/2015

    Πώληση

    189

    Μετοχές ΕΧΑΕ (κο)

    1.013.04

    Η Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. πραγματοποίησε τις ανωτέρω συναλλαγές λόγω της ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει αναλάβει στην αγορά παραγώγων σε Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) με υποκείμενο τίτλο την μετοχή της εταιρίας (σύμβολο μετοχής: ΕΧΑΕ).

    Η γνωστοποίηση εκ μέρους της Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. προς την εταιρεία και ακολούθως από την εταιρεία προς τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς, γίνεται επειδή ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ., ενώ κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της ATHEX (υπόχρεο πρόσωπο με βάση το Ν.3340/2005).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ