Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 06-Ιουν-2007 17:33

    T. Aθανασόπουλος: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη Tellas

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την πώληση της Tellas δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Τάκης Αθανασόπουλος, κατόπιν συνάντησης που είχε με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφη, αποφεύγοντας ουσιαστικά να δηλώσει τη θέση του σχετικά με την πρόταση του Ν. Sawiris.

    Ειδικότερα, ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε πως “συζητάμε αν υπάρχει σκοπιμότητα παραμονής της ΔΕΗ στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών λαμβάνοντας υπόψη και την πανευρωπαϊκή τάση όπου εταιρείες ενέργειας εισήλθαν στις τηλεπικοινωνίες στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για να αποχωρήσουν δέκα χρόνια αργότερα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς”.

    Σε ερώτηση για το αν χρειάζεται πολιτική παρέμβαση, ο κ. Αθανασόπουλος απάντησε πως πρόκειται για "τεχνικό θέμα της εταιρείας".
      

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ