Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 05-Ιουν-2007 16:12

    Unibrain: Ματαίωση επαναληπτικής γενικής συνεδρίασης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ματαιώθηκε η σημερινή Α΄ επαναληπτική συνεδρίαση της από 22.05.2007 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Unibrain Α.Ε. επειδή δε συντελέσθηκε η απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία, δηλαδή δεν παρέστησαν μέτοχοι, κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών, εκπροσωπούντες το 1/2 του συνόλου αυτών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.


    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γενική συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε Β΄ επαναληπτική συνεδρίαση, εντός είκοσι ημερών, προσκαλούμενη προ δέκα τουλάχιστον ημερών, με νεώτερη πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου, εντός της προβλεπομένης από τον Κ.Ν. 2190/20 προθεσμίας.


    Σημειώνεται ότι στη σημερινή επαναληπτική συνεδρίαση παρέστησαν και αντιπροσωπεύτηκαν 2 μέτοχοι εκπροσωπούντες 1.539.500 κοινές ονομαστικές μετοχές, μετά δικαιώματος ψήφου, επί συνόλου 3.900.000 τέτοιων (ποσοστό απαρτίας 39,47%).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ