14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Κάτω του 5% διαμορφώθηκε το ποσοστό του κ. Ανδρέα Βασιλείου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Centric, ενώ ο κ. Μάριος Διάκος απέκτησε το 28,43%.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία στις 2/9/2015 έλαβε τις κάτωθι γνωστοποιήσεις:
- από τον κ. Ανδρέα Βασιλείου, στην οποία αναφέρεται ότι το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας που κατείχε μέσω της ελεγχόμενης από αυτόν εταιρείας με την επωνυμία Elanatis LTD (η "Ελεγχόμενη Επιχείρηση"), κατήλθε του ορίου του 5%, καθώς από τις 2/9/2015 έπαυσε να ελέγχει την Ελεγχόμενη Επιχείρηση. Σημειώνεται ότι πριν από την προαναφερθείσα μεταβολή, ο κ. Βασιλείου κατείχε στην Εταιρεία, μέσω της Ελεγχόμενης Επιχείρησης, 28.750.023 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου αντιστοιχούντα σε 28,43% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία.
- από τον κ. Μάριο Διάκο, στην οποία αναφέρεται ότι απέκτησε μέσω της Ελεγχόμενης Επιχείρησης ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και ισόποσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ανερχόμενο σε 28,43% που αντιστοιχεί σε 28.750.023 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, καθώς στις 2/9/2015 απέκτησε τον έλεγχο της Ελεγχόμενης Επιχείρησης, η οποία κατέχει άμεσα τον προαναφερθέντα αριθμό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία.