19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Διεκόπη η χθεσινή (3 Ιουνίου) γενική συνέλευση των μετόχων της Γκάλης, ύστερα από αίτημα μετόχων.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι βάσει των εμπρόθεσμα κατατεθειμένων βεβαιώσεων δέσμευσης αξιών (2.005.320 μετοχές επί συνόλου 2.660.000 μετoχών, ποσοστό 75,388%) και των μετόχων που παρέστησαν τελικά στη Γενική Συνέλευση της 3ης Ιουνίου 2007 (2.031.000 εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες μετοχές, επί του συνόλου 2.660.000 μετοχών, ποσοστό 76,353%) στη γενική συνέλευση συμπληρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία.
Ωστόσο και όπως επισημαίνεται στη γενική συνέλευση μετά από αίτημα μετόχων αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παριστάμενους μετόχους η διακοπή των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και η συνέχισή τους για την 10 Ιουνίου 2007, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην οδό Αλεξ. Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος.