11:35 09/09
Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources
Δημιουργούν έναν "γίγαντα" 53 δισ. δολ.. Από τα μεγαλύτερα deals στον μεταλλευτικό κλάδο εδώ και πάνω από μια 10ετία.
Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας Σελόντα σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα ώρα 14:00μμ στο ξενοδοχείο CENTRAL, που βρίσκεται επί της οδού Απόλλωνος αριθ. 21, στον Δήμο Αθηναίων, στην συνοικία Πλάκα, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:
Ανάκληση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση του ανακληθέντος
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί του θέματος της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 25η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00μμ στον ίδιο χώρο χωρίς την δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 6η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00μμ στον ίδιο χώρο χωρίς την δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.