Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 01-Ιουν-2007 13:57

    ΔΕΗ: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ ο κ. Χαράλαμπος Δαυίδ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτηση του κ. Χαράλαμπου Δαυίδ από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιχείρησης ο κ. Δαυίδ παραιτήθηκε στις 31 Μαΐου.

    Σημειώνεται ότι στο θέμα της παραίτησης του κ. Δαυίδ είχε αναφερθεί το Capital.gr σε σχετικό του δημοσίευμα στις 16/5/2007 καθώς ο κ. Δαυίδ είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της 15ης Μαΐου.

    Ο κ. Δαυίδ, ήταν από το 2004 μέχρι σήμερα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., θέση στην οποία επανεξελέγη στις 8 Ιανουαρίου, με θητεία μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης του κ. Δαυίδ.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το καταστατικό της εταιρείας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ