Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 04-Αυγ-2015 14:32

    Διευκρινίσεις για την πληρωμή μερίσματος της Τιτάν στους μετόχους

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Μέσω του δικτύου της Alpha Bank θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος χρήσης 2014 και των έκτακτων αποθεματικών της Τιτάν που αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της 19.6.2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

    Η ως άνω πληρωμή θα γίνεται  στους ίδιους τους δικαιούχους Μετόχους της Τιτάν εφόσον  τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στον ειδικό λογαριασμό της ΕΛ.Κ.Α.Τ. ή δεν έχουν χορηγήσει εξουσιοδότηση για είσπραξη μερισμάτων σε χειριστή ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις αστυνομικές τους ταυτότητες και εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ.  Η πληρωμή θα είναι δυνατή και σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση εξουσιοδότησης του δικαιούχου Μετόχου θεωρημένης σε Κ.Ε.Π ή Αστυνομικό Τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής του Μετόχου.

    Υπενθυμίζεται ότι:

    Α. Δικαιούχοι είναι οι Μέτοχοι που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015.

    B. H διανομή μερίσματος από τα κέρδη χρήσης 2014 αντιστοιχεί σε ποσό € 0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε ποσό € 0,15509 ανά μετοχή. Επί του ποσού αυτού η Εταιρία θα παρακρατήσει  φόρο 10% για λογαριασμό του Μετόχου και, συνεπώς οι Μέτοχοι θα λάβουν τελικό ποσό € 0,13958 ανά μετοχή.

    Γ. H διανομή έκτακτων αποθεματικών αντιστοιχεί σε ποσό € 0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το ποσό διανομής που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε τελικό ποσό €0,15509 ανά μετοχή. Η διανομή των ανωτέρω αποθεµατικών δεν υπόκειται σε φορολόγηση.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ