13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Σε λάθος εφημερίδας αποδίδει η εταιρεία Καράτζη τη μη δημοσίευση των οικονομικών της καταστάσεων για το α΄ τρίμηνο του έτους, οι οποίες αναμενόταν -όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας- να δημοσιευθούν στο φύλλο της 31ης Μαΐου 2007.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Καράτζη η μη δημοσίευση των εν λόγω στοιχείων οφείλεται αποκλειστικά σε παράλειψη της εφημερίδας Ναυτεμπορική και η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη.
Τα εν λόγω στοιχεία έχουν αποσταλεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και έχουν αναρτηθεί στη Διεύθυνση Διαδικτύου της εταιρείας http//www.karatzis.gr, ενώ θα δημοσιευθούν στο φύλλο της εφημερίδος Ναυτεμπορική της 1ης Ιουνίου 2007, καταλήγει η ανακοίνωση.