18:51 10/09
Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
Η Τουρκία επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στο υπεράκτιο κοίτασμα φυσικού αερίου Sakarya.
Στις 30 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Epsilon Net με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού "Διαφορά από Έκδοση Μετοχών Υπέρ το Άρτιο” και με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ισόποση της ανωτέρω αύξησης με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και επιστροφή - καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους της.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την 30η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της Epsilon Net A.E, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε: Ά επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 11η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ., στον ίδιο ως άνω τόπο.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:
1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της διαχειριστικής περιόδου από 1η Ιανουαρίου 2014 έως 31η Δεκεμβρίου 2014, μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2014, καθώς και για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εν λόγω χρήσης.
3. Εκλογή ενός (1) Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από το μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο των ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (εταιρικών και ενοποιημένων) για την τρέχουσα χρήση 2015 (01.01.2015-31.12.2015) και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για παρασχεθείσες υπηρεσίες.
5. Παροχή ειδικής άδειας για σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
6. Εγκρίσεις συμβάσεων (έργου, εργασίας, μισθώσεων, δανείων κ.α.).
7. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού "Διαφορά από Έκδοση Μετοχών Υπέρ το Άρτιο” και με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας.
8. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ισόποση της ανωτέρω αύξησης (θέμα 7), με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας και επιστροφή - καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους της.
9. Παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων για την εκτέλεση των ανωτέρω αποφάσεων περί αυξήσεως και περί μειώσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
10. Τροποποίηση του Άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας, που αναφέρεται στο Μετοχικό Κεφάλαιο αυτής και διαμόρφωση ολόκληρου του Καταστατικού σε νέο κείμενο.
11. Έγκριση της διανομής των αφορολόγητων αποθεματικών που είχαν σχηματισθεί με βάση τον ν. 2238/1994, σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013, η οποία είχε αποφασιστεί με την από 31/12/2014 απόφαση της Έκτακτης Γ.Σ. των Μετόχων.
12. Λοιπές εγκρίσεις για τα πεπραγμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
13. Άλλα θέματα – ανακοινώσεις.
Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως Μέτοχος στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρε