Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 02-Ιουν-2015 15:10

    Compucon: Στις 30/6 η τακτική Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την 30η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη, ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Compucon.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

    ΘΕΜΑ 1ο: Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2014, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

    ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα, και αντίστοιχα τον έλεγχο, της διαχειριστικής χρήσεως 2014.

    ΘΕΜΑ 3ο: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2015 και έγκριση της αμοιβής των.

    ΘΕΜΑ 4ο: Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και στους διευθυντές αυτής, όπως μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διοίκηση και διαχειριστικά όργανα άλλων εταιριών συνδεδεμένων, κατά την έννοια του άρθρου 42ε του Κ.Ν. 2190/20, με την εταιρία καθώς και εταιριών με ίδιο ή παρεμφερή επιχειρηματικό σκοπό.  

    ΘΕΜΑ 5ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών.

    ΘΕΜΑ 6ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας και επικαιροποίηση του συνόλου του καταστατικού.

    ΘΕΜΑ 7ο: Επικύρωση της από 25.05.2015 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας αναφορικά με την εκλογή νέου στη θέση αποθανόντος μέλους αυτού.

    ΘΕΜΑ 8ο: Λοιπές Ανακοινώσεις.

    Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το Νόμο και το Καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, η α' επαναληπτική γενική συνέλευση θα συνέλθει την 20η Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα. Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία καλούνται οι μέτοχοι σε β' επαναληπτική γενική συνέλευση, την 5η Αυγούστου 2015, ημέρα Τετάρτη.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ