Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 16-Μαϊ-2007 07:00

    Euromedica: Εξετάζει τη διάσπαση του κλάδου ακινήτων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τη διάσπαση του κλάδου ακινήτων και την εισφορά του σε εταιρεία Επενδύσεων Ακινήτων εξετάζει η Euromedica (ΕΥΡΟΜ), αναφέρει η διοίκηση της εισηγμένης σε σχετική της ανακοίνωση απαντώντας στην από 14-05-07 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Euromedica εξετάζει τη διάσπαση του κλάδου ακινήτων και την εισφορά του σε εταιρεία Επενδύσεων Ακινήτων, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απόφαση επ αυτού, ούτε έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ενέργεια, σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.


    Σε περίπτωση που αποφασιστεί η ανωτέρω διάσπαση, η εταιρεία θα προβεί αμέσως στη δέουσα ενημέρωση τόσο των αρχών Κεφαλαιαγοράς όσο και του επενδυτικού κοινού, καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ