Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 11-Μαϊ-2007 12:08

    Έλτον: Από τις 17/5/2007 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών από ΑΜΚ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 17/5/2007 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των 2.430.017 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Έλτον, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.


    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εισαγωγή των νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ εκάστης, αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 6ης Δεκεμβρίου 2006.


    Σημειώνεται ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά την συνεδρίαση του την 10/05/2007, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ των νέων μετοχών.


    Επίσης, βεβαιώνεται ότι οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των μετόχων στο Σύστημα άυλων τίτλων (Σ.Α.Τ.).


    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ