14:44 05/11
McDonald’s: Υψηλότερες των εκτιμήσεων πωλήσεις στις ΗΠΑ στο γ’ τρίμηνο, μικρή υστέρηση στα κέρδη ανά μετοχή
Οι καταναλωτές ξόδεψαν περισσότερα ανά επίσκεψη στα καταστήματα.
Σε διάψευση των ξένων δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τη Βουλγαρία αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση των εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Bobov Dol.
Ξένα έντυπα ανέφεραν σήμερα, πως χθες ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, και πως αποφασίστηκε το “αγκάθι” των συνομιλιών, ήτοι το θέμα της μόλυνσης, να το αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς η επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων της χώρας δεν είναι αρμόδια να το διαπραγματευτεί με τον υποψήφιο αγοραστή.
Κύκλοι της ΔΕΗ σχολιάζοντας την είδηση υπογράμμιζαν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται κανονικά.
X. Φλ.