Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 24-Απρ-2007 16:43

    Sato: Επιβεβαιώνει συμφωνία με αμερικανική πολυεθνική

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Συμφωνία με την αμερικανική πολυεθνική Haworth στο χώρο του επίπλου γραφείου σύναψε η Sato, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του Capital.gr με τίτλο “Sato: Ετοιμάζει μεγάλη εμπορική συμφωνία με αμερικανική εταιρεία.”

    Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το Sato Group προχωρά στη δημιουργία ενός νέου business unit στο χώρο του επίπλου γραφείου, με αντικείμενο εργασιών την ανάπτυξη της αμερικανικής εταιρείας Haworth σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Haworth διαθέτει στο πελατολόγιό της τους σημαντικότερους πολυεθνικούς ομίλους.


    Όπως αναφέρεται, η ηγετική θέση που κατέχει το Sato Group στην ελληνική αγορά αλλά και η παρουσία του στις αγορές του εξωτερικού αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους επιλογής του από την αμερικανική εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων γραφείου έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες.


    Σχετικά με τη συνεργασία της Haworth με το Sato Group, επισημαίνεται ότι αποτελεί φυσική εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού της αμερικανικής εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση της Haworth στοχεύει στη δημιουργία μακροπρόθεσμων συνεργασιών με τον καλύτερο συνεργάτη, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και ταυτόχρονα διαθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο κομμάτι του brand management.


    Αυτό τονίζει και σε δηλώσεις του ο Vice President Europe της Haworth, κος Jose Carlos Amoral, επισημαίνοντας επιπλέον ότι: "η Haworth, με τη συνεργασία με το Sato Group, συμπληρώνει το σχέδιο επέκτασης και διανομής των προϊόντων της στη περιοχή της Μεσογείου, διαθέτοντας πλέον ισχυρό δίκτυο συνεργατών, το οποίο καλύπτει τη συγκεκριμένη περιοχή από το Μαρόκο μέχρι την Τουρκία και από την Πορτογαλία έως την Ελλάδα.


    Από τη πλευρά του ο διευθύνων Σύμβουλος του Sato Group, κος Γιώργος Θεοδωρίδης, δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία του Ομίλου Sato με την Haworth αποτελεί για όλους εμάς στο Sato Group το επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι τα κριτήρια επιλογής για τις συνεργασίες που πραγματοποιεί η Haworth είναι εξαιρετικά υψηλά. Με δεδομένη την ηγετική θέση της Sato στην αγορά επίπλου γραφείου, στόχος μας είναι και η Haworth να παίξει μεσοπρόθεσμα ηγετικό ρόλο στο χώρo.


    Σημειώνεται ότι μέσω της συνεργασίας αυτής το Sato Group θα διαθέτει 2 brands στην αγορά επίπλου γραφείου και ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της με υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα.


    Αναφορικά με τη Haworth, η οποία μετρά 60 χρόνια ζωής, το 2006 εμφάνισε πωλήσεις ύψους 1,48 δισ. δολ., ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά δραστηριοποιείται από το 1988 διαθέτοντας παραγωγικές μονάδες σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία και Πολωνία και απασχολώντας περισσότερους από 1.900 εργαζομένους.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ