14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2006 θα διαπραγματεύονται από την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007, οι μετοχές της Intralot.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, δικαιούχοι για το υπόλοιπο του μερίσματος της χρήσεως του 2006, ύψους 0,36 ευρώ ανά μετοχή, είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ την Πέμπτη 19 Απριλίου, σύμφωνα με την εκκαθάριση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε.
Σημειώνεται ότι στην Τακτική Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας την 18.04.2007, αποφασίσθηκε η διανομή μερίσματος χρήσης 2006 στους μετόχους της εταιρείας 0,66 ευρώ ανά μετοχή.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας της 17ης Οκτωβρίου 2006 είχε αποφασιστεί η διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσεως 2006 ύψους 0,30 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο καταβλήθηκε στους κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 8ης Νοεμβρίου 2006 μετόχους της εταιρείας.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και θα αρχίσει την 30.04.2007 μέχρι την 30.04.2008, περίοδο κατά την οποία:
- οι μέτοχοι θα εισπράξουν το μέρισμα μέσω των Χειριστών τους (Χρηματιστηριακές Εταιρείες & Τράπεζες), οι οποίοι θα απευθυνθούν στην ανάδοχο Εθνική Τράπεζα.
- παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεμονωμένων μετόχων της Εταιρείας (οι οποίοι δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στους Χειριστές τους για την είσπραξη μερισμάτων) να προβούν στην είσπραξη του μερίσματος αυτοπροσώπως σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα και κοινοποιώντας τον ΚΑΜΕ (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) ή προσκόμιση εκτύπωσης του από το Σ.Α.Τ.
- Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των μεμονωμένων μετόχων από τους νόμιμα εξουσιοδοτημένους εκπρόσωπους τους (με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης του δικαιούχου, θεωρημένης ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή).
Επισημαίνεται ότι μετά την 30.04.2008, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας.