13:13 10/09
Forum SA: Στρατηγική εξαγορά της Omind Creatives
Αναφερόμενος στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Παναγούλιας υπογράμμισε ότι "το τίμημα αντανακλά εύλογα την αξία των brands".
Από σήμερα 12 Απριλίου ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των 7.700.000 μετοχών της Κορρές ΑΕ Φυσικά Προϊόντα, στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση για την εισαγωγή που πραγματοποιήθηκε στην Πρώην Αίθουσα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου κ. Σπύρος Καπράλος, "καλωσόρισε την νέα εταιρεία στο Χ.Α. και ευχήθηκε να έχει μία σημαντική πορεία, που αφενός θα της αποφέρει κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη και την ευημερία της, αφετέρου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους που την εμπιστεύθηκαν".
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. κύριος Γεώργιος Κορρές, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τους Αναδόχους καθώς και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να επιτύχει η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.
Ο κ. Κορρές δήλωσε "Νιώθω υπεύθυνος να αξιοποιήσουμε σωστά τα χρήματα των επενδυτών και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Έχω μεγάλη ευθύνη να βεβαιώσω την πίστη που μας έχει δείξει η αγορά"
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών είναι 7,20 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η δημόσια προσφορά της εταιρείας υπερκαλύφθηκε κατά 27,2 φορές και τα αντληθέντα κεφάλαια ανήλθαν σε 11,520 εκατ. ευρώ.