19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Την ίδρυση εταιρείας εμπορίας φαρμακευτικών ειδών και ειδών ιατρικής γενικής χρήσεως η οποία θα δραστηριοποιείται άμεσα στην Ελληνική αγορά και επόμενα σε άλλες χώρες αποφάσισε το ΥΓΕΙΑ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η σύσταση της νέας εταιρείας με την επωνυμία Y-PHARMA Α.Ε. θα έχει ολοκληρωθεί εντός μηνός με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ και μετοχική σύνθεση 85% Υγεία Α.Ε., 15% M.A. Remedy-Medical Ltd.
Το σχέδιο ανάπτυξης της Y-PHARMA Α.Ε. προβλέπει τον εφοδιασμό των φορέων του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα υγείας (νοσηλευτήρια, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης κ.λ.π).